top of page

VÅRE FAGOMRÅDER

Her finner du informasjon om hvile fagområder vi jobber med. Er du usikker på om vi kan hjelpe deg, ta gjerne kontakt med oss.

STEMMEVANSKER

En logoped kan hjelpe deg som har hes stemme, smerter eller andre utfordringer med stemmen.

ERVERVET HJERNESKADE

Hjerneslag, sykdom eller traumer mot hodet kan gjøre kommunikasjon utfordrende. Vi kan hjelpe med språk og kommunikasjonstrening ved afasi eller andre ervervede kommunikasjonsvansker etter skade eller sykdom.

ARTIKULASJON

Det kan være flere ulike årsaker til at man får problemer med å artikulere godt. Barn kan trenge hjelp for å lære hvor de ulike språklydene dannes. Man kan også få artikulasjonsproblemer etter skade eller sykdom som rammer hjernen, tunge, gane eller lepper. Vi kan hjelpe til med trening for å forbedre artikulasjonen.

SVELGEVANSKER

En logoped er ekspert på musklene i munn og svelg. Dersom man har utfordringer med å spise og svelge kan en logoped både hjelpe til med opptrening av de involverte musklene, og komme med råd til konsistens og mengde.

TALEFLYT

Det er mange som har problemer med taleflyt. Vi kan hjelpe til med teknikker for å bedre taleflyt for deg som stammer eller har løpsk tale.  

RÅDGIVNING

Er du usikker på om en logoped kan hjelpe deg i din situasjon, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Vårt mål er at alle skal oppleve timene som skreddersydde og oppløftende.

Våre fagområder: FAQ
bottom of page